2-Gethercise ; sporten met je baby!

Een superleuke en unieke workout waarbij je weer veilig leert bewegen na je bevalling en quality-time met je kindje beleeft. Dat is 2- Gethercise. Je kunt al starten vanaf 6 weken na je bevalling! We volgen natuurlijk alle RIVM richtlijnen voor een zo veilig mogelijke les.
fb_img_15106147050562120574145.jpg

Postnatale workouts voor jou en je baby? Elke moeder kan weer veilig fit worden zonder daar tijd met haar kindje voor te hoeven missen. Bovendien zijn de lessen zowel afgestemd op jou als op je kindje. Met “sporten” kun je immers niet jong genoeg beginnen… Door het betrekken van je kindje bij de oefeningen stimuleer je de ontwikkeling van zijn/haar motoriek en reflexen. Zo word je niet alleen zelf fitter maar ook je kindje!

DSC_0594

De lessen worden veilig opgebouwd en er wordt rekening gehouden met het herstel van jouw lichaam na de bevalling. Hierbij besteden we behalve aan conditie en kracht ook aandacht aan stabiliteit en herstel van je bekkenbodem. Voordat je begint doen we een diastase- en bekkencheck om te kijken met welke oefeningen je mag starten.

Heeft je kindje honger of behoefte aan een schone luier? Geen probleem! Kindjes gaan bij ons altijd voor. We zijn allemaal moeders en begrijpen jullie.

De workouts zijn geschikt voor moeders en babies van 6 weken tot +/- 1 jaar oud.

Aanmelden voor een proefles kan via dit contactformulier.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑