Zwangerschapsmassage, een 1-daagse zwangerschapscursus met je partner, sporten na je bevalling, of gewoon bewegen of ontspannen… Het kan allemaal bij Fitmomz Utrecht! 

Fitmomz Utrecht is een fijne studio waar je je meteen op je gemak voelt. Open op weekdagen van 9:00-14:30 uur voor pre- en postnatale begeleiding, massage, sport/beweegadvies voor jong en oud en sporten voor moeders en babies. Weekenden en overige tijden op afspraak mogelijk.

Buiten de studio verzorgt Fitmomz Utrecht sportieve workshops en trainingen.

ZWANGERSCHAPSCURSUSSEN

*DE 1-DAAGSE ZWANGERSCHAPSCURSUS MET JE PARTNER IS EEN BETAALBARE PRIVEECURSUS. Aan de orde komen o.a. ademtechnieken /pers-/pijnverlichtende houdingen en inleuntechnieken kunnen die nauwkeurig worden aangeleerd. Ook de basishoudingen en stabiliteitsoefeningen worden niet overgeslagen. Er wordt heel precies uitgelegd wat je nog zou kunnen verwachten tijdens je zwangerschap en alle fases van de bevalling en dat geeft rust. Geen wonder dat deze cursus erg populair is….. RESERVEER jullie datum dus op tijd! Je kunt je 1-daagse zwangerschapscursus het hele jaar inboeken op een dagdeel dat jullie zelf uitkomt. Dit is meestal tussen je 29e en 36e week maar dat hangt helemaal van jullie zelf af. Zelfs tot het einde van je zwangerschap.

* DE CURSUS ZWANGER MET BODY&MIND: Een groepscursus is al lang niet meer van deze tijd: Jullie zwangerschap en bevalling zijn immers iets persoonlijks! Daarom kun je nu zelf je cursus inplannen aan de hand van persoonlijke consults, alleen of samen met je partner. Deze zijn flexibel in te boeken. Bel voor een afspraak 06-39879904 of gebruik het contactformulier (klik hier)

Wil je meer info over de zwangerschapscursussen van Fitmomz Utrecht? KLIK HIER om te zien wat je allemaal kunt leren in zo’n zwangerschapscursus. Voor prijzen klik hier.

*SPORT EN BEWEGING: Sport/beweegconsult: Heb je langere tijd niet gesport en wil je (weer) met sporten beginnen? Ook dan ben je hier aan het goede adres. Fitmomz Utrecht geeft advies en persoonlijke oefeningen om jou weer op weg te helpen! Ook workshops en lessen voor organisaties zijn mogelijk.

💚Kom ook sporten met je baby!💚

Elke dinsdag en vrijdag van 9:15-10:15: * Vanaf 6 weken na je bevalling kun je beginnen. Wil je weer veilig sporten na je bevalling? Kom dan naar “2-Gethercise” en leer bewegen samen met je baby! Goed voor jullie alletwee! Voor meer informatie over sporten met je baby klik hier

*betaling met U-pas is mogelijk!


Dagelijks te boeken: Massage*

Fitmomz Utrecht verzorgt heerlijke zwangerschapsmassage, ontspannings- of probleemgerichte lichaamsmassage en kindermassage. Meer daarover lees je hier

Beweegconsults tevens op afspraak.

Direct aanmelden/boeken? Bel 06-39879904, of klik hier voor het contactformulier

Plaats een reactie

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑